למתכון נדרש גם זמן השרייה של שעתיים-שלוש ועד לילה במקרר
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
יוצקים לקערה את הסילאן ורכז הרימונים וטורפים אותם יחד בעזרת מיקסר יד. מוסיפים באיטיות את שמן הסויה וממשיכים לטרוף עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד.
2
מוסיפים את השום, התימין והרוזמרין ומערבבים.
3
מורחים את העוף במרינדה ומעסים אותו להחדרת הטעמים. מניחים במקרר לשעתיים-שלוש.
4
מחממים תנור ל-220 מעלות וצולים את העוף 10 דקות.
5
מנמיכים את החום ל-180 מעלות, וממשיכים לצלות כשעה ורבע נוספות.
להגשה
6
מזליפים מעט סילאן מעל ומעטרים בגפרורי שקדים קלויים.