מתכון

עוף ותפוחי אדמה עם אריסה ורכז רימונים

בד"כ שקית הקוקי משמשת להכנת עוף ותפו"א. בגרסה הזו אריסה, שום ורכז רימונים שעוטפים הכל ברוטב חמוץ-מתוק-פיקנטי

20,808 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
עוף ותפוחי אדמה עם אריסה ורכז רימונים. צילום: shutterstock
עוף ותפוחי אדמה עם אריסה ורכז רימונים. צילום: shutterstock

אל תהססו להגדיל את כמות תפוחי האדמה — תמיד יש דרישה לעוד.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

שמים את כל החומרים לתיבול (כלומר בלי העוף ותפוחי האדמה) בשקית קוקי ענקית (יש שני גדלים), סוגרים היטב ומערבבים בניעור לקבלת רוטב אחיד.

3

מוסיפים את נתחי העוף ותפוחי האדמה ומערבבים כך שהם ייעטפו ברוטב.

4

מניחים את השקית בתבנית ומנקבים 4-3 חורים בחלקה העליון.

5

אופים כשעה עד שהכל רך, אדמדם ושחום.