את הרוטב שנשאר אפשר לשמור לשימוש חוזר ולבשל בו ביצים, בשר, כנפיים, כרעיים ושוקיים. לפני השימוש החוזר מרתיחים אותו שוב.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
1
מניחים את התבלינים השלמים בבד גזה וקושרים לחבילה.
2
יוצקים מים לסיר, מוסיפים את חבילת התבלינים ואת יתר חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. מבשלים 20 דקות על להבה נמוכה.
3
מוסיפים את העוף, מכסים ומבשלים 10 דקות. הופכים את העוף בתוך הרוטב ומבשלים עוד 10 דקות.
4
מכבים את האש ומשאירים את העוף בתוך הסיר במשך 10 דקות עם כיסוי. הופכים את העוף בתוך הרוטב ומשהים עוד 10 דקות.
5
לפני ההגשה פורסים את העוף ומגישים עם הרוטב.