מתכון

עוף ממולא בפריקי, צנוברים, שומן כבש ועשבי תיבול

מנה עיקרית בסיסית לכאורה, שתהפוך את סעודת סוכות למענגת במיוחד

6,096 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
עוף צעיר ממולא בפריקי, צנוברים, שומן כבש ועשבי תיבול של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים
עוף צעיר ממולא בפריקי, צנוברים, שומן כבש ועשבי תיבול של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למילוי

אופן ההכנה

1

מטגנים בסיר רחב את שומן הכבש כדקה, מוסיפים את השום, הפריקי, העשבים, הצנוברים, הבהרט ומעט מלח.

2

מוסיפים 3 כוסות מים ומבשלים 15 דקות עד ספיגת הנוזלים.

3

מורחים את העופות בדבש וממלאים בתערובת הפריקי.

4

צולים שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

5

מגישים חם.