החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת עם שמן, ומטגנים שום עד שעולה ריח. מוסיפים רוטב צ’ילי ומבשלים 3-2 דקות. מוסיפים את העוף ומחממים אותם ברוטב. מוסיפים יין, מיץ לימון, מלח ופלפל.
2
מוסיפים מנגו וכוסברה, מערבבים ומוציאים לצלחת הגשה.
משתמשים בעוף בגריל מוכן ומשדרגים אותו לדרגת מעדן בעזרת רוטב מנגו מתקתק
מחממים מחבת עם שמן, ומטגנים שום עד שעולה ריח. מוסיפים רוטב צ’ילי ומבשלים 3-2 דקות. מוסיפים את העוף ומחממים אותם ברוטב. מוסיפים יין, מיץ לימון, מלח ופלפל.
מוסיפים מנגו וכוסברה, מערבבים ומוציאים לצלחת הגשה.