לנו אין ללו, אבל יש תחליף מצוין: עלי גפן טריים. אם זו לא העונה – גם עלי מנגולד חצויים (רק החלק הירוק) יעבדו מצוין. כאן לא צריך לגלגל במדויק, אלא רק לעטוף באופן רופף. רצוי לשמור את העוקצים של עלי הגפן ולהשתמש בהם במקום קיסמים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקבבים
אופן ההכנה
מכינים קבבים
1
מערבבים בקערה את כל החומרים ולׁשים כ-4 דקות. מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים קציצות מאורכות באורך 5-4 ס“מ ובעובי 2 ס“מ.
עוטפים וצולים
2
עוטפים כל קציצה בעלה גפן או מנגולד (פשוט מגלגלים סביבו איך שנוח. הצדדים נותרים פתוחים). נועצים קיסם (או עוקץ של עלה), כדי לשמור את העלים במקומם. משמנים קלות את העלים הממולאים.
3
צולים כ-5 דקות על גריל חם או במחבת פסים עד שהבשר עשוי. העלים משחירים במהירות, ולכן חשוב להפוך מדי פעם.