אפשר להכין אותה בגרסת הים בלבד (כלומר, ללא הבשר).
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרתיחים ציר דגים עם חצי מכמות הזעפרן בסיר בינוני. מוסיפים שרימפס ומולים ומבשלים 3 דקות עם כיסוי. מסננים, שומרים את השרימפס והמולים במקום חמים ומחזירים את הציר לסיר.
2
מוסיפים לציר החם שקית אחת של דיו, מביאים לרתיחה ומבשלים 3-2 דקות. שומרים חם.
3
מחממים מחבת פאייה עם שמן ומטגנים ירקות 5-3 דקות להזהבה.
4
מוסיפים צ'וריסו ופילה בקר ומטגנים 4-3 דקות עד שצבעם נאטם.
5
מוסיפים קלמרי ולוקוס ומפוררים מעליהם את יתרת הזעפרן. מתבלים במלח ומוסיפים אורז. מערבבים ומוסיפים ציר לכיסוי ואת שארית הדיו.
6
מבשלים על להבה נמוכה-בינונית ללא מכסה עד שהאורז מוכן. במידת הצורך מוסיפים ציר דגים או מים.
7
מסדרים את המולים והשרימפס החלוטים על הפאייה בצורת פרח ומגישים עם רבעי לימון.