אבשלום קיסרי, נציג הבעלים של "אגאדיר", פרנקופיל מושבע ובעל עבר צרפתי, הוא זה שבחר לאליפות הפויקה במנה מהמטבח הצרפתי. צוות הטבחים הוסיף מחית פטריות כמהין כטאץ' סופי, שמעמיק את טעמי המנה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים פויקה, יוצקים שמן זית ומשחימים את נתחי הבשר מכל הצדדים.
2
מוסיפים את כל ירקות השורש, תבלינים, צרור עשבי תיבול ויין ומביאים לרתיחה. מעבירים לחום נמוך (על גחלים) ומבשלים שעתיים-שלוש עד שהבשר רך מאוד.
3
כמה דקות לפני ההגשה מוסיפים מחית כמהין ומערבבים.