מתכון

ביף בורגיניון גלילי

קדרה עסיסית, המתחברת לשפה הקולינרית של מסעדת "דיקסי", ליקב ולאווירה הגלילית

16,351 בשלנים התעניינו במתכון זה
ביף בורגיניון גלילי. צילום: דניאל לילה
ביף בורגיניון גלילי. צילום: דניאל לילה

שימו לב לשימוש בשמרי הבירה, שמעניקים למנה טעם עמוק ומעושן.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים סיר פויקה וממיסים שומן בקר. מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו 10 דקות מכל הכיוונים. מוציאים לכלי אחר.

2

מוסיפים לפויקה את ירקות השורש ומאדים.

3

מחזירים את הבשר, מוסיפים את השזיפים ויוצקים יין. מביאים לרתיחה ומצמצמים 10 דקות.

4

מוסיפים ציר, שום שלם, תבלינים, שמרי בירה, ערמונים ופטריות. מכסים, מעבירים לחום נמוך (על גחלים) ומבשלים כשעתיים עד לריכוך הבשר.