החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסירים את גרגרי התירס מהקלחים בעזרת סכין חדה ומנקים ביסודיות את כל ה"זקן". ממיסים חמאה בסיר שטוח ומאדים את גרגרי התירס על להבה נמוכה 12-10 דקות עד שהם מתרככים.
2
מוסיפים לסיר שמנת מתוקה, מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות עד שהתירס "שותה" את השמנת. מעבירים הכל לבלנדר וטוחנים כדקה למחית גסה.
3
מחזירים את המחית לסיר, מעמידים על להבה נמוכה, מוסיפים קשקבל ומערבבים.
4
מחלקים את הפולנטה לקעריות, מוסיפים חלמון מבושל לכל קערית, מתבלים במלח ופלפל ומגישים מייד.