מתכון

פוקאצ'ה ארטישוקים

השילוב בין ארטישוק החמצמץ לגבינה בעלת טעם מתקתק-מפולפל הוא פשוט מושלם

10,396 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2017
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

כמה מסובך להכין כריך טוב? לא מסובך בכלל, אבל אם משקיעים בו עוד קצת תשומת לב – בוחרים בלחם הנכון, משחקים עם מרקמים וצבעים ומשתמשים בחומרי גלם משובחים – מקבלים יצירת מופת בין שתי פרוסות לחם.

השילוב בין ארטישוק החמצמץ לגבינה בעלת טעם מתקתק-מפולפל הוא פשוט מושלם. אם מכינים את הכריך לפיקניק חותכים את הפוקאצ’ה ומכניסים את הגודיז פנימה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מורחים ממרח ארטישוק על הפוקאצ’ות, מסדרים את פרוסות הגבינה ומפזרים רבעי ארטישוק, פרוסות בצל, עגבניות ורוקט. אם רוצים כריך חם מחממים את הפוקאצ׳ות כ-7 דקות ב-180 מעלות (ללא הרוקט).