החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתוספת
אופן ההכנה
1
מניחים את הקמח והסוכר בקערה. יוצרים גומה במרכז ומניחים בה את השמרים, שופכים על השמרים מעט מים ומערבבים במטרף. ממשיכים להוסיף מים (לבצק רך במיוחד), מוסיפים מלח ועוברים לערבוב באצבעות. מתפיחים את הבצק, ולאחר מכן משטחים במשטח משומן ומתפיחים שנית.
2
חוצים ענבים לשניים (או דובדבנים או תאנים). מתבלים במעט שמן זית, קמצוץ מלח וקמצוץ סוכר חום. מוסיפים לבצק ואופים אותו בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-20 דקות.