לילדים מגישים עם סלמון צרוב ולמבוגרים (או לילדים הרפתקנים יותר) מוסיפים גם סלמון מעושן, לימון ובצל ירוק.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים פסטה בשפע מים רותחים לפי הוראות היצרן.
2
במקביל, ממליחים נתחי סלמון. מחממים שמן במחבת עם תחתית מונעת הדבקה וצורבים מעל להבה גבוהה, כ-2 דקות מכל צד, להזהבה.
3
מוציאים את הנתחים ומנגבים את המחבת. מוסיפים רוטב שמנת קלאסי ומחממים כ-1/2 דקה מעל להבה בינונית. מוסיפים מיץ לימון (לא חובה) ואת הפסטה המבושלת. מערבבים עד שהפסטה נעטפת ברוטב.
4
מעבירים את הפסטה לקערות הגשה. מפרקים את נתחי הסלמון הצרוב לפיסות גסות ומסדרים מעל הפסטה, אם רוצים מוסיפים פרוסות סלמון מעושן ובצל ירוק. מגישים מיד.