באותה שיטה מכינים אורז עם סלמון, מנגולד ועגבניות מיובשות: מחליפים את הפטוצ’יני באורז מבושל (אפשר מלא) ומכינים באותו אופן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
ממיסים חמאה במחבת עם שמן זית. מוסיפים בצל ואת החלק הלבן של המנגולד ומטגנים כ-5 דקות עד שמתרכך ומזהיב מעט. מוסיפים שום, עגבניות לחות ופלפל אדום חריף ומטגנים עוד 4-3 דקות.
2
מוסיפים קוביות דג ומטגנים 2 דקות רק עד שצבען משתנה. מוסיפים את החלק הירוק של המנגולד ומטגנים דקה עד שהמנגולד מתחיל להתרכך.
3
יוצקים יין, מוסיפים תבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים דקה-שתיים, מוסיפים פסטה ומערבבים דקה.
4
מפזרים פרמזן ומגישים חם.