החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרתיחים מים עם שפע מלח בסיר פסטה. חולטים את פרחי הברוקולי כ-2 דקות ומעבירים מיד למי קרח. מסננים. משאירים את הסיר עם המים הרותחים על האש.
2
מחממים שמן זית במחבת רחבה ומקפיצים שום כדקה. מוסיפים פלפל צ'ילי ועגבניות שרי עד שהן משחימות מעט. מוסיפים ברוקולי, מתבלים במלח ומערבבים.
3
מבשלים את הפטוצ׳יני במים בהם בושל הברוקולי לפי הוראות היצרן.
4
מעבירים את הפטוצ׳יני למחבת עם 1/4 כוס ממי הבישול, גבינה בולגרית וטרגון ו/או בזיליקום, מערבבים ומגישים מיד.