החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מתבלים את שלל הפטריות בשמן הזית עם המלח והפלפל. אם הפטריות גדולות מדי, חותכים אותן לשניים או לרבעים.
2
מחממים תנור לחום של 250 מעלות וצולים את הפטריות כ-10 דקות או עד שהן מזהיבות יפה.
3
לאחר שהפטריות מוכנות מוציאים לצינון על גבי מסננת על מנת לסנן את הנוזלים של הפטריות שהגירו בזמן הצלייה.
4
מעבירים את הפטריות לקערת הגשה ומתבלים בשמן כמהין ובגבינת פרמזן מגוררת.
5
הצעת הגשה: ניתן להגיש את סלט הפטריות על גבי פולנטה רכה מתירס טרי.