מתכון

חגיגת פטריות בכמהין וגבינת פרמזן

מנה חלבית של פטריות צלויות מתובלות בשמן כמהין ובגבינת פרמזן מגוררת. תוסיפו פולנטה, ויש לכם מתכון מנצח

4,075 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
חגיגת פטריות בכמהין וגבינת פרמזן של שף אבי כהן. צילום וסטיילינג: רותם גולן
חגיגת פטריות בכמהין וגבינת פרמזן של שף אבי כהן. צילום וסטיילינג: רותם גולן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מתבלים את שלל הפטריות בשמן הזית עם המלח והפלפל. אם הפטריות גדולות מדי, חותכים אותן לשניים או לרבעים.

2

מחממים תנור לחום של 250 מעלות וצולים את הפטריות כ-10 דקות או עד שהן מזהיבות יפה.

3

לאחר שהפטריות מוכנות מוציאים לצינון על גבי מסננת על מנת לסנן את הנוזלים של הפטריות שהגירו בזמן הצלייה.

4

מעבירים את הפטריות לקערת הגשה ומתבלים בשמן כמהין ובגבינת פרמזן מגוררת.

5

הצעת הגשה: ניתן להגיש את סלט הפטריות על גבי פולנטה רכה מתירס טרי.