מתכון

פטריות פורטובלו ממולאות בשלוש גבינות

ממלאים בזריזות את הפטריה בתערובת גבינות בסיסית והתוצאה שמתקבלת עולה בהרבה על סך חלקיה

10,611 בשלנים התעניינו במתכון זה
פורטובלו שלוש גבינות של שפים שחר ברנע ומישלב מסאלחה. צילום וסטיילינג: יפעת בשבקין
פורטובלו שלוש גבינות של שפים שחר ברנע ומישלב מסאלחה. צילום וסטיילינג: יפעת בשבקין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את הגבינות בקערה, מתבלים במעט אגוז מוסקט, קורט פלפל שחור גרוס ומעט צ'ילי חריף יבש.

2

מסירים את רגלי הפטריות ומנקים אותן מעט בעזרת נייר סופג לח. ממלאים כף מתערובת הגבינות במרכז הפטרייה. מתבלים את פירורי הלחם במלח ומפזרים מעל הפטריות.

3

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכ-10 דקות או עד שפירורי הלחם מזהיבים.