החומרים טבלת מידות ומשקלות
לממרח העגבניות
לדגים
אופן ההכנה
לממרח העגבניות
1
מחממים כף מהשמן, מטגנים את השום עד שהוא זהוב, מוסיפים את העגבניות, הפפריקה, הנענע, רכז התמרהינדי או הרימונים, הסוכר ואת רסק עגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
2
מבשלים במשך 3 דקות תוך כדי ערבוב,עד קבלת תערובת אחידה.
לדגים
3
מסדרים את נתחי הדגים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כשהעור כלפי מטה.
4
מורחים 2 כפיות מהממרח על כל נתח בשכבה דקה ואחידה.
5
מסדרים מסביב את העגבניות, הלימונים והפלפלים החריפים, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
6
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.