החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
לסלסה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־220 מעלות על מצב טורבו.
הצפוי
2
טוחנים את כל הרכיבים, למעט הפנקו, בפולסים, במעבד מזון עד להגעה למרקם גרגירי. מערבבים עם הפנקו.
3
מעבירים את פילה הדגים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה עם העור כלפי מטה, מושחים בשמן זית ומהדקים מעל את הציפוי.
הסלסה
4
טוחנים במעבד מזון בפולסים את כל הרכיבים, למעט הבצל ו־5 מהתמרים הצהובים, עד להגעה למרקם גרגירי. קוצצים את התמרים הנותרים ומוסיפים לסלסה עם הבצל הקצוץ. טועמים ומתקנים תיבול.
הדגים
5
אופים 6 דקות לדגים דקים (כמו דניס) או 10 דקות לדג עבה (מוסר, ברמונדי) ומוציאים. מגישים לכל סועד פילה של דג ולצדו סלסה.
יתרונות התנורים המתקדמים* של AEG
תצוגת LCD בהירה וברורה עם ממשק מגע ידידותי לקביעת הגדרות הבישול ולקבלת מידע על התקדמות הבישול והאפייה. הממשק מבטיח תוצאה מדויקת וטעימה יותר.
חיישן טמפרטורה מבטיח תוצאות צלייה ואפייה מדויקות כמו של שפים מקצועיים. באמצעות חיישן הטמפרטורה Food Probe המשולב בתנורי AEG תוכלו לקבוע ולדעת את הטמפרטורה המדויקת בתוך נתח הבשר או העוגה, והתנור ייכבה אוטומטית עם הגעתו לטמפרטורה שהוגדרה.
אדים יוצרים מנות טעימות, פריכות ובריאות יותר. שילוב אדים באפייה או בצלייה מונע התייבשות ומבטיח מנות עסיסיות מבפנים ופריכות מבחוץ. אדים הם סביבה המוליכה חום בצורה יעילה יותר (לעומת אוויר יבש כמו בתנורים הרגילים) והם שומרים על הערכים התזונתיים של האוכל שלנו.
*פונקציות בדגמים נבחרים