שדרוג חשוב למתכון הוא שימוש ב”חמאה החומה” – חמאה שנקלתה עד הזהבה וקיבלה טעם אגוזי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-165 מעלות.
2
מחממים חמאה בסיר קטן, עד שהיא הופכת חומה ומפיצה ניחוח אגוזי. מעבירים לקערית.
3
מערבבים קמח, שקדים וסוכר בקערה גדולה. מוסיפים חלבונים ומחית פיסטוק בהדרגה תוך כדי ערבוב (אפשר במיקסר או ביד) עד לתערובת אחידה. מוסיפים את החמאה האגוזית בהדרגה, עד שהתערובת מבריקה.
4
מחלקים לתבניות סיליקון בעזרת כף או שקית זילוף ומפזרים חצאי תותים וסוכר גבישי.
5
אופים כ-15 דקות.
6
מצננים ושולפים מהתבנית. אפשר לשמור בקופסה סגורה כיומיים.