מתכון

פיסטוקים מקורמלים

הפיסטוקים האלה יוסיפו טאץ' קרמלי ומעט חריף לכל ביס

2,484 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
סלט ירוק עם זוקיני כבוש, פיסטוקים מקורמלים וקרם גורגונזולה של עינב ברמן. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע
סלט ירוק עם זוקיני כבוש, פיסטוקים מקורמלים וקרם גורגונזולה של עינב ברמן. צילום: חיים יוסף. סטיילינג: אוריה גבע

אפשר לפזר על סלט, לשלב בממולאים או לגרוס ולצפות דג לפני הצלייה. הפיסטוקים האלה יוסיפו טאץ' קרמלי ומעט חריף לכל ביס. שימו לב, לאחר הטיגון מעבירים את הפיסטוקים לנייר אפייה ולא לנייר סופג כדי למנוע הידבקות לנייר.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים בסיר וחולטים פיסטוקים כדקה. מסננים ומערבבים מיד עם סוכר.

2

מחממים שמן בסיר ומטגנים פיסטוקים על להבה בינונית-נמוכה ובבעבוע עדין 4-3 דקות עד שהם משחימים.

3

מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר אפייה. מצננים ומתבלים בשאטה ומלח. שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר עד שבועיים.