מתכון

פיצה קרפ זיתים במחבת

פיצה מהירה, בלי שמרים ובלי מנוחה, על בסיס קרפ משובץ בזיתים שתורמים לטעם וגם למרקם

46,658 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
  • פיצה קרפ זיתים במחבת של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
    פיצה קרפ זיתים במחבת של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
  • פיצה קרפ זיתים במחבת של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
    פיצה קרפ זיתים במחבת של בת חן דיאמנט. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבלילה

לטופינג

אופן ההכנה

1

טורפים ביצים בקערה רחבה, מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר וטורפים לבלילה אחידה ונוזלית.

2

מחממים מחבת בקוטר 20 ס"מ על להבה בינונית, מזלפים מעט שמן זית, יוצקים מצקת בינונית של בלילה למחבת, מטגנים דקה, הופכים ומטגנים דקה נוספת.

3

כשהקרפ עדיין על האש מורחים מעליו כף רוטב עגבניות, מפזרים כף מוצרלה מגוררת, קרעי מוצרלה טרייה וחופן זיתים. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומטגנים דקה עד שהגבינות נמסות. מוציאים מהמחבת, מעטרים בעלי בזיליקום ומגישים חם.