החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבלילה
לטופינג
אופן ההכנה
1
טורפים ביצים בקערה רחבה, מוסיפים את שאר החומרים לפי הסדר וטורפים לבלילה אחידה ונוזלית.
2
מחממים מחבת בקוטר 20 ס"מ על להבה בינונית, מזלפים מעט שמן זית, יוצקים מצקת בינונית של בלילה למחבת, מטגנים דקה, הופכים ומטגנים דקה נוספת.
3
כשהקרפ עדיין על האש מורחים מעליו כף רוטב עגבניות, מפזרים כף מוצרלה מגוררת, קרעי מוצרלה טרייה וחופן זיתים. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומטגנים דקה עד שהגבינות נמסות. מוציאים מהמחבת, מעטרים בעלי בזיליקום ומגישים חם.