החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק:
לטופינג:
אופן ההכנה
1
מכינים את הבצק: מערבלים את הקמח, השמרים, הסוכר והמים במיקסר עם וו לישה עד שמתחיל להתגבש בצק.
2
מוסיפים לבצק שמן זית ומלח ולשים עוד 8 דקות לקבלת בצק רך ודביק למדי. מכסים את הקערה ומתפיחים שעה.
3
מחממים תנור ל-220 מעלות.
4
מחלקים את הבצק לכדורים בגודל כדור פינג פונג. מקמחים משטח עבודה ומערוך ומרדדים כל כדור בצק לפיצטה בעובי 1 ס"מ.
5
מורחים על הפיצטות גבינת עיזים, מסדרים ירקות ופרוסות מה-עז ואופים 12-15 דקות עד להזהבה.