קונים דג גדול או שניים קטנים – תלוי בגודל סלסילת האידוי שלכם. הרעיון הוא לאדות את הדג שלם מבלי לעקם אותו (כדי שלא יתפרק לפני ההגשה).
המנה תוגש לצד ספרייט בתפריט מיוחד במסעדת קאב קם בין ה-11-24 לאוגוסט. כל הפרטים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
1
מניחים את הדג בצלחת בתוך סלסילת אידוי, מכסים ומאדים 12־15 דקות עד שהוא מוכן (פותחים את הרווח שבין הראש לדג בעזרת סכין ומסתכלים – אם הבשר לבן ואטום הדג מוכן). אם רוצים חוצים את הדג מכיוון הבטן, פותחים לפרפר ומוציאים בזהירות את האדרה.
2
בזמן שהדג מתאדה מעבירים את מרכיבי הרוטב לסיר, מרתיחים, מקטינים את האש ומבשלים כ־2 דקות.
3
מניחים את הרוטב בכלי מוארך עמוק, מניחים בתוכו את הדג, מעטרים בפרוסות ליים ומגישים לצד אורז לבן.