מתכון

פלמידה אדומה כבושה

מגישים על פרוסות בגט חיטה משובח קלוי על הגריל, עם טחינה ירוקה

2,422 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
פלמידה אדומה כבושה של שף עלאא מוסא. צילום: יפית בשבקין
פלמידה אדומה כבושה של שף עלאא מוסא. צילום: יפית בשבקין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מנקים את הדג מהעצמות והעור וחותכים אותו לקוביות לא קטנות מדי. מוסיפים את המלח הגס ושאר המרכיבים לתוך תבנית, למעט השמנים.

2

מחממים שמן זית ושמן תירס במחבת לחום בינוני, ויוצקים על הפלמידה האדומה והתבלינים. מערבבים ומניחים להצטנן.

3

הצעת הגשה: מגישים על פרוסות בגט חיטה משובח קלוי על הגריל, עם טחינה ירוקה, ומעטרים בעלי מיקרו.