החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
אופן ההכנה
לפלפלים
1
חוצים את הפלפלים, מנקים מהגרעינים וצולים בתנור עם מעט שמן במשך 20 דקות בחום של 220 מעלות. שומרים בצד.
לקינואה
2
שוטפים היטב את הקינואה, מכניסים לסיר ומוסיפים 2 כוסות מים. מבשלים עד רתיחה וברגע שהקינואה מתחילה לספוג את מי הבישול, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.
לצ'יפס חצילים
3
מטגנים את מקלות החצילים בשמן חם. מוציאים לצלחת עמוקה ומספיגים את עודפי השמן בנייר סופג.
למלית
4
מעבירים את הקינואה המבושלת לקערה ומערבבים עם עשבי התיבול, העגבניות המיובשות, אגוזי המלך ואגוזי הלוז, הצלפים, החומץ, המוצרלה ומעט שמן זית. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
5
ממלאים את הפלפלים במלית, מסדרים על תבנית אפייה ומכניסים אותם ל-10 דקות לתנור בחום של 180 מעלות. מפזרים מעט עלי פטרוזיליה מעל ומגישים.