החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 250 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
חורצים את הפלפלים החריפים לאורכם (לא מוציאים את הזרעים), מושחים ב- 2 כפות שמן זית מבחוץ ומניחים בתבנית.
3
אופים 8 דקות עד שהפלפלים מתרככים מעט אבל לא קלויים לגמרי. מצננים ומסירים את הקליפה בעדינות בלי לקרוע את הפלפלים. משאירים את התנור דולק.
4
בינתיים לשים בידיים את הבשר עם פלפל שחור גרוס, מעט מלח, פטרוזיליה קצוצה וכף שמן זית.
5
מעצבים 8 קבבים מוארכים וממלאים את הפלפלים בעדינות. מניחים את הפלפלים בתבנית.
6
אופים 10-8 דקות עד שהבשר מקבל צבע שזוף.
להגשה
7
מורחים 2 כפות יוגורט בכל צלחת אישית ומניחים פלפל ממולא.