מתכון

פלפל ירוק חריף ממולא בבשר טלה

בקיץ החריפות שלה מרקיעה שחקים מכיוון שהפלפלים הירוקים נמצאים בשיאם, אבל בחורף היא קצת פחות חריפה

12,819 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
פלפל ירוק חריף ממולא בבשר טלה של פליקס רוזנטל. צילום: דניאל לילה
פלפל ירוק חריף ממולא בבשר טלה של פליקס רוזנטל. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 250 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

חורצים את הפלפלים החריפים לאורכם (לא מוציאים את הזרעים), מושחים ב- 2 כפות שמן זית מבחוץ ומניחים בתבנית.

3

אופים 8 דקות עד שהפלפלים מתרככים מעט אבל לא קלויים לגמרי. מצננים ומסירים את הקליפה בעדינות בלי לקרוע את הפלפלים. משאירים את התנור דולק.

4

בינתיים לשים בידיים את הבשר עם פלפל שחור גרוס, מעט מלח, פטרוזיליה קצוצה וכף שמן זית.

5

מעצבים 8 קבבים מוארכים וממלאים את הפלפלים בעדינות. מניחים את הפלפלים בתבנית.

6

אופים 10-8 דקות עד שהבשר מקבל צבע שזוף.

להגשה

7

מורחים 2 כפות יוגורט בכל צלחת אישית ומניחים פלפל ממולא.