אפשר לצנן בכלי מרכזי או בכוסות, אבל הכי כיף לתת לפנקוטה להתקרר בתבניות יפות עם צורה מעניינת. אחרי הצינון מחלצים את הפנקוטה מהתבניות, ומקבלים קינוחים אישיים יפהפיים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מערבבים ג'לטין ומים בקערית קטנה ומניחים בצד 10 דקות, עד שהג'לטין סופג את המים ומתנפח.
2
מניחים בסיר קטן שמנת מתוקה, סוכר, מחית פרי ותמצית וניל ומביאים לסף רתיחה, רק עד שהנוזל מתחיל לבעבע. מסירים מהלהבה.
3
מוסיפים לסיר את הג'לטין ומערבבים היטב, עד שהג'לטין נמס לגמרי לתוך הנוזל. מסננים לכלי נקי (כדי להיפטר מגושי ג'לטין שאולי נוצרו).
4
יוצקים את הפנקוטה לכלי הגשה אישיים או לתבניות קטנות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה.
5
מחלצים מהתבניות ומקשטים בפירות יער.
מקרר האפשרויות הבלתי מוגבלות
בקיץ, הקרייב למתוקים לא נעלם אבל במקום להלהיט תנורים ולאפות – מכינים מתוקים צוננים וקלילים בתוך המקרר
המקררים מסדרת BSPOKE של סמסונג, הם הפרטנרים המושלמים ליצירת קינוחים קיציים: מעבר לנפח הפנימי הגדול, המאפשר לצנן בתוכו מגשי מתוקים בכל גודל שתרצו – הסדרה החדשנית מאפשרת לכם להתאים את המקרר לצרכים שלכם: אפשר להגדיל את נפח המקרר ללא הגדלת המידות החיצוניות שלו, המדפים והמגירות מתכוונים ונשלפים וטכנולוגיות שהן פיתוח בלעדי של סמסונג, מאפשרות משחק תפקידים – החלק של מקפיא יכול להפוך למקרר, ולהפך, בלחיצת כפתור. וכך אתם הם אלו שקובעים את אופי החלל הפנימי של המקרר – מגבלת המקום נעלמת מהלקסיקו, ואתם יכולים לאחסן ולצנן מקפאים, קרמים, מוסים ועוגות בכל כמות, גודל וגובה שתרצו. בזכות מערכת הקירור הגמישה הכוללת חמש הגדרות טמפרטורה שונות, כל קינוח יזכה לתנאים האופטימליים להם הוא זקוק. מערכת האיוורור, המפקחת על הטמפרטורה והלחות, מבטיחה שכלום לא יפגע במרקם, בטעם והניחוח היחודיים לכל מאכל.