החומרים טבלת מידות ומשקלות
תוספות מלוחות להגשה (לא חובה)
תוספות מתוקות להגשה (לא חובה)
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות וצולים בטטה במשך שעה וחצי עד שהיא רכה לחלוטין וסכין חודרת אליה בקלות. מצננים ומסירים את הקליפה.
2
שמים את בשר הבטטה בקערה ומועכים. מוסיפים טחינה, קוואקר, תמרים קצוצים וביצה ומערבבים היטב.
3
מעבירים את התערובת לתבנית שקעים (רצוי מסיליקון. אם משתמשים בתבנית שאינה סיליקון יש לשמן אותה קלות תחילה) ואופים במשך 20 דקות. מגישים חם עם כל תוספת שאוהבים.