למדתי להכיר את הפטריות ולהעריך את טעמן המופלא והעמוק. אם היו שואלים אותי מה התחליף לבשר לא הייתי חושבת פעמיים – פטריות יער הן הבשר של הטבע.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. שומרים את מי הבישול.
2
מערבבים את כל הפטריות בקערה. מחממים מחבת על אש גדולה וצולים את הפטריות (ללא כל שמן במחבת) עד שהן משחימות. מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים מחצית מכמות היין הלבן, כף חמאה ומרווה. מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים ומוסיפים 1־2 מצקות ממי הבישול של הפסטה.
3
מוסיפים למחבת אורגנו ואת יתרת היין ומערבבים. מוסיפים את הפסטה ואת יתרת החמאה ומערבבים. מגררים מעל פרמזן, מכבים את האש ומערבבים. בהגשה מפזרים בזיליקום ומגלפים כמה פרוסות של פרמזן בקולפן ומניחים על הפסטה.