החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
פסטה
1
מרתיחים בסיר גדול מים וחצי כפית מלח. כשהמים מבעבעים מכניסים את חבילת הפסטה המסולסלת לבישול של 6-8 דקות, מסננים את הפסטה ושמים על משטח השיש לקירור. משמנים מעט בשמן זית.
רוטב פסטו
2
טוחנים בבלנדר את הבזיליקום, 2 כפות שמן זית, שיני השום והצנוברים, עם מעט מלח ופלפל.
ירקות ירוקים
3
מרתיחים סיר עם מים ומעט מלח ומבשלים את הברוקולי והזוקיני למשך 2 דקות, מסננים ומקררים במי קרח.
הרכבת המנה
4
במחבת גדולה מניחים את הפסטה המבושלת, מוסיפים את רוטב הפסטו, מקפיצים 2-3 דקות לחיבור טעמים ומעבירים לצלחות. מסדרים מעל את הירקות הירוקים.