מתכון

לינגוויני עם קישואים

מנה של פסטה קלילה והכי קיצית שיש - היא דורשת מינימום הכנה ומבוססת על חומרי גלם טריים ורעננים מאוד

18,618 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
לינגוויני עם קישואים של רן שמואלי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
לינגוויני עם קישואים של רן שמואלי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

שילוב כמה סוגי קישואים נותן למנה עומק טעמים וגם מראה מושך.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

קולפים את הקישואים בקולפן דק לקערה ומניחים את הקליפות בצד.  מסדרים את הפסטה בצלחות הגשה וקורעים פרחי קישואים מעל.

2

מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. שומרים 1/2 כוס ממי הבישול בצד. Ž

3

כשהפסטה עדיין חמה ומהבילה מערבבים אותה בעדינות עם קליפות הקישואים (פעולה שמאדה אותם קלות אך משאירה אותם קרנצ'יים), מוסיפים פלפל חריף, מפזרים פרמזן, מזלפים שמן זית, טועמים ומוסיפים מלח במידת הצורך. 

4

 מסדרים את הפסטה בצלחות הגשה וקורעים פרחי קישואים מעל.

*לגרסה טבעונית: מוותרים על הפרמזן.