מתכון

פפרדלה סלמון

מנת פסטה פשוטה שמקבלת הוד והדר בזכות תוספת של ירוקים

12,996 בשלנים התעניינו במתכון זה
פפרדלה סלמון של שפים שחר ברנע ומישלב מסאלחה. צילום וסטיילינג: יפעת בשבקין
פפרדלה סלמון של שפים שחר ברנע ומישלב מסאלחה. צילום וסטיילינג: יפעת בשבקין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. שומרים מעט ממי הבישול.

2

חולטים את הברוקולי, האספרגוס והאפונה.

3

מחממים במחבת רחבה את שמן הזית והחמאה ומאדים את השום. מוסיפים את הברוקולי והאספרגוס ומקפיצים מעט, מוסיפים את האפונה ומבשלים כדקה. מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים. מוסיפים את הפסטה עם מי הבישול ששמרנו.

4

מוסיפים את השמנת המתוקה, מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לצלחות הגשה.

5

צולים את נתחי הסלמון במחבת עם מעט שמן זית כ-4 דקות על צד העור וכ-2 דקות על הצד השני. מניחים את הסלמון על הפסטה ומגישים.