ראשית, אל תבהלו מכמות הסוכר, זו משמשת להכנת הקרמל, ורק כף אחת ממנו נכנסת אל המשקה. את הקרמל שנותר תךוכלו לשמור במקרר לקפה הבא או לשדרג בעזרתו קינוחים קיציים.
דמיינו רגע מושלם של קיץ — ים, חוף, בריזה נעימה וכוס של משקה מרענן ביד. בנספרסו פיתחו במיוחד לימי הקיץ הלוהטים צמד קפסולות קפה שיעניקו לכם את משקה העונה האולטימטיבי במרחק לגימה. רוצים להשקיע קצת יותר? בעזרת מעט דימיון כמה עזרים פשוטים תוכלו להכין מגוון משקאות קפה מפנקים ויצירתיים.
לכתבה המלאה הקליקו כאן.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים טופי:
1
ממיסים סוכר במחבת על להבה נמוכה עד לקבלת קרמל בהיר. מוסיפים בהדרגה שמנת מתוקה בטמפ’ החדר ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. מסירים מהלהבה ומצננים. שומרים במקרר עד יום-יומיים.
מכינים את המשקה:
2
מניחים בבלנדר 3 קוביות קרח גדולות, יוצקים אספרסו כפול מקפסולת Leggero on Ice, כף גדושה של טופי וחלב קר. מרסקים עד לקבלת מרקם של ברד. מוזגים לכוס גבוהה ומפזרים מעט קוקוס מעל.