החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טורפים ביצה עם כף סויה וכף שמן שומשום בקערה. מוסיפים את הפרגיות, מערבבים ומניחים בצד לחצי שעה.
2
מערבבים קורנפלור ומים בקערה נוספת לתערובת אחידה. מוסיפים את יתרת הסויה, סאקה, חומץ, סוכר ויתרת שמן השומשום ומערבבים היטב.
3
מחממים ווק עם מעט שמן ומקפיצים את הפרגיות — רבע כמות בכל פעם –דקה-שתיים. מניחים בצד.
4
מוסיפים לווק מעט שמן, מחממים אותו ומטגנים בצל כדקה, מוסיפים פלפלים ומטגנים 3-2 דקות. מוסיפים ג’ינג’ר ושום ומחזירים את הפרגיות. מערבבים את תערובת הקורנפלור ומוסיפים לווק תוך כדי טיגון-ערבוב עד שהרוטב מסמיך ומכסה את העוף באופן שווה.
5
מוסיפים קשיו ומורידים מהכיריים. מערבבים עוד כדקה, מפזרים כוסברה ומגישים.