מתכון

פרגיות ברוטב חמאת בוטנים, חלב קוקוס וצ'ילי

הרוטב האסיאתי העשיר נותן לפרגיות תפאורה נפלאה. אפשר להוסיף גם ירקות כדי להפוך את המנה לארוחה שלמה

162,416 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
פרגיות ברוטב חמאת בוטנים, חלב קוקוס וצ'ילי. צילום: shutterstock
פרגיות ברוטב חמאת בוטנים, חלב קוקוס וצ'ילי. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בווק או במחבת עמוקה ומטגנים נתחי פרגיות כ-8 דקות או עד שמתחילים להזהיב. מוסיפים סויה, שום וחמאת בוטנים, מערבבים ומטגנים עוד 2 דקות.

2

מוסיפים צ'ילי, מירין, לימון, חלב קוקוס, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים 4-3 דקות תוך כדי רתיחה ומכבים את האש.

3

מפזרים כוסברה ובוטנים ומגישים עם אורז.