פרגיות למשימות מיוחדות:
אפשר להקפיץ, לצלות, לאפות ארוכות או לבשל ברוטב. כאן צלינו פרגית ברוטב ממכר של לימון ומייפל. את חיבור הטעמים של הלימון והמייפל לא תשכחו כל כך מהר. מדובר במרינדה מעולה, המומלצת גם לצליית נתחי בקר, עוף שלם בתנור, תפוחי אדמה ועוד.
חשוב להשרות את העוף כשעתיים מראש.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה:
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי המרינדה בקערה. מוסיפים פרגיות, מערבבים, מכסים ומשהים כשעתיים במקרר.
2
מלהיטים גריל או מחבת פסים עד שהמחבת מעשנת. משמנים מעט.
3
צולים את הפרגיות 6 דקות מכל צד או עד שהן צלויות ועשויות מבפנים.