מתכון

פרחי כרוב ניצנים ובייבי קישואים עם עשבי תיבול

כרוב הניצנים נפתח בצלייה למעין פרח שמוסיף למנה המון יופי. תוספת נהדרת לכל מנות הבשר הכבדות

6,164 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
פרחי כרוב ניצנים ובייבי קישואים עם עשבי תיבול ויוגורט כבשים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY
פרחי כרוב ניצנים ובייבי קישואים עם עשבי תיבול ויוגורט כבשים של שף מוטי טיטמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דיאנה לינדר; כלים: סטודיו NOW POTTERY

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־220 מעלות. מניחים את כרובי הניצנים ואת הבייבי קישואים בתבניות נפרדות, מתבלים בשמן זית, מלח גס ותימין וצולים 15־20 דקות עד שהירקות שחומים ומעט חרוכים. מצננים.

2

מעבירים את הכרובים והקישואים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט מיץ הלימון ומלח הים ומערבבים. מתבלים במיץ לימון, מלח ים ושמן זית ומערבבים שוב. מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ופזרים מעל קליפת לימון מגוררת. אפשר לצקת יוגורט כבשים לצד הסלט.