החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־220 מעלות. מניחים את כרובי הניצנים ואת הבייבי קישואים בתבניות נפרדות, מתבלים בשמן זית, מלח גס ותימין וצולים 15־20 דקות עד שהירקות שחומים ומעט חרוכים. מצננים.
2
מעבירים את הכרובים והקישואים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים למעט מיץ הלימון ומלח הים ומערבבים. מתבלים במיץ לימון, מלח ים ושמן זית ומערבבים שוב. מסדרים את הסלט בצלחת הגשה ופזרים מעל קליפת לימון מגוררת. אפשר לצקת יוגורט כבשים לצד הסלט.