החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
לסלסת עגבניות שרי
לבלילת בירה
אופן ההכנה
מכינים את המלית:
1
מערבבים את מרכיבי המלית, מעבירים לשק זילוף, ממלאים את פרחי הקישואים במלית ושומרים במקרר.
מכינים את הסלסה:
2
מערבבים את כל מרכיבי הסלסה.
מכינים את הבלילה, מטגנים ומגישים:
3
מערבבים את מרכיבי הבלילה בקערה ושומרים בקירור – חשוב לעבוד עם הבלילה כשהיא קרה.
4
מחממים שמן לטיגון עמוק, טובלים את פרחי הקישואים בבלילה ומטגנים להזהבה.
5
מניחים בצלחת הגשה את הסלסה, מניחים מעל את הקישואים ומעטרים בבזיליקום.