החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
על אש גבוהה, מחממים שמן זית במחבת רחבה שיכולה להכנס לתנור. טורפים ביצים, שמנת, פרמזן, מלח ופלפל לבן ויוצקים את התערובת למחבת החמה.
3
מפזרים מעל תערובת הביצים חצאי עגבניות שרי מיובשות וגבינת בוש חתוכה לפרוסות גסות. מטגנים על אש גבוהה 3 דקות, מנמיכים להבה וממשיכים לטגן כ-6 דקות נוספות, עד שפני הפריטטה מתייצבים.
4
מעבירים את הפריטטה לתנור ואופים 15-10 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב.