מתכון

פרפה לימון חגיגי

פרפה לימון טבעוני וכשר לחג, כי לא צריך קמח מצה בכל קינוח כשר לפסח

4,476 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
פרפה לימון חגיגי של לילית רומם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
פרפה לימון חגיגי של לילית רומם. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

כלים: גלגל להכנת מוס או 20 כוסיות אישיות

מקפיאים את הפרפה לפחות 3-4 שעות במקפיא

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מקציפים במיקסר את השמנת הצמחית.

2

לאחר שהתגבשה לקצפת מוסיפים את תרכיז הלימון, כף אחר כף, וממשיכים להקציף, כדי לקבל תערובת אחידה ואוורירית.

3

יוצקים את התערובת לגלגל מוס, סוגרים במכסה ומכניסים למקפיא ל-3-4 שעות לפחות (ניתן להגיש גם בכוסיות אישיות).

הגשה

4

שמים את גלגל המוס בכלי עם מים חמים למשך דקה (כדי שישתחרר בקלות), והופכים מעל צלחת גדולה. מפזרים מסביב פירות עונתיים חתוכים לקוביות קטנות.