כלים: גלגל להכנת מוס או 20 כוסיות אישיות
מקפיאים את הפרפה לפחות 3-4 שעות במקפיא
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מקציפים במיקסר את השמנת הצמחית.
2
לאחר שהתגבשה לקצפת מוסיפים את תרכיז הלימון, כף אחר כף, וממשיכים להקציף, כדי לקבל תערובת אחידה ואוורירית.
3
יוצקים את התערובת לגלגל מוס, סוגרים במכסה ומכניסים למקפיא ל-3-4 שעות לפחות (ניתן להגיש גם בכוסיות אישיות).
הגשה
4
שמים את גלגל המוס בכלי עם מים חמים למשך דקה (כדי שישתחרר בקלות), והופכים מעל צלחת גדולה. מפזרים מסביב פירות עונתיים חתוכים לקוביות קטנות.