מומלץ להשתמש בתבנית בגודל 30×20 ס"מ.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מניחים קוביות חציל בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים שמן זית ומתבלים במלח.
3
אופים כ-20 דקות להזהבה.
4
בינתיים מבשלים אטריות במי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה. מסננים ומעבירים לקערה.
5
מערבבים גבינות, למעט 3-2 כפות גבינת קשקבל ששומרים לציפוי, עם ביצים ופסטו. יוצקים על האטריות ומערבבים.
6
משטחים חצי מכמות האטריות בתבנית משומנת ועליה מפזרים שכבת חצילים. מכסים בשארית האטריות ומפזרים מעל את הגבינה המגוררת ששמרנו.
7
אופים כ-20 דקות עד שהמאפה יציב וזהוב.