החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק
למילוי
אופן ההכנה
לבצק
1
מערבבים את כל החומרים במיקסר או במעבד מזון. עוטפים את הבצק ביריעת ניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר. מרדדים בתבנית פאי משומנת ומקומחת קלות כך שהבצק יכסה גם את הדפנות.
למילוי
2
מפזרים את הגבינה המגוררת על פני הבצק בצורה אחידה.
3
בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם השמנת המתוקה ויוצקים על פני הגבינה המגוררת. אין צורך בתוספת מלח או פלפל מכיוון שהגבינות עתירות טעם.
4
אופים בחום בינוני 180 מעלות כ-30-45 דקות עד להזהבת פני המאפה.