מתכון

פשטידת גבינות צאן עשירה

מקררים את הבצק כשעה במקרר לפני המילוי והאפייה. מומלץ להכין כמות כפולה של בצק ולהקפיא לפעם הבאה

12,870 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
פשטידת גבינות צאן עשירה של מיכל מור מלמד.  צילום: רמי זרנגר
פשטידת גבינות צאן עשירה של מיכל מור מלמד. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבצק

למילוי

אופן ההכנה

לבצק

1

מערבבים את כל החומרים במיקסר או במעבד מזון. עוטפים את הבצק ביריעת ניילון נצמד ומקררים כשעה במקרר. מרדדים בתבנית פאי משומנת ומקומחת קלות כך שהבצק יכסה גם את הדפנות.

למילוי

2

מפזרים את הגבינה המגוררת על פני הבצק בצורה אחידה.

3

בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם השמנת המתוקה ויוצקים על פני הגבינה המגוררת. אין צורך בתוספת מלח או פלפל מכיוון שהגבינות עתירות טעם.

4

אופים בחום בינוני 180 מעלות כ-30-45 דקות עד להזהבת פני המאפה.