החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משרים את הטופו המגורר בכ-½ כוס מים יחד עם התבלינים.
2
רוחצים את העלים, קוצצים אותם (אפשר להשתמש גם בגבעולים) וחולטים ל-2 דקות במים רותחים. מוציאים.
3
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים במחבת משומנת מעט בתרסיס שמן עד להזהבה. כותשים את השום ומטגנים מעט עד להזהבה.
4
מערבבים את העלים יחד עם הבצל והשום, מוסיפים את הטופו עם התבלינים ומוסיפים ½ כוס מים.
5
מעבירים לכלי פיירקס או לתבנית חד פעמית, ומפזרים למעלה את השומשום הקלוי.
6
אופים בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות.
טיפ
7
אם חלקה העליון של הפשטידה מזהיב אך היא עדיין אינה מוכנה, מכסים בנייר אפייה וממשיכים לאפות עוד 5-10 דקות.