מתכון

צ'אטני מנגו

מנצלים את סוף עונת המנגו כדי להכין מטבל פיקנטי, שיוסיף איזון וטעם לא רק לקינוחים אלא גם למנות בשר

27,179 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
צ'אטני מנגו. צילום: shutterstock
צ'אטני מנגו. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בסיר ומבשלים 10-5 דקות על להבה בינונית להסמכה. מערבבים מדי פעם.

2

מסירים מהכיריים ומעבירים לצנצנות. שומרים עד שבועיים במקרר. לחילופין, אפשר לסנן את התבלינים הקשים, ולטחון את המנגו המבושל למחית חלקה.