מתכון

צזיקי מקישואים טריים

לסלט הרענן במיוחד הזה צריך להוסיף שמן זית בנדיבות. אל תפחדו מהקלוריות, כי מדובר במנה בריאה ביותר

21,066 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
צזיקי מקישואים טריים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב
צזיקי מקישואים טריים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב

שימו לב: ככל שמערבבים יוגורט יותר, הוא נעשה נוזלי יותר. אם לא רוצים לשבור את מרקמו, מקפלים את הקישואים לתוכו בעדינות ולא מערבבים במטרפה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מגררים את הקישואים על פומפייה דקה.

2

מוסיפים שום, פלפל חריף, קליפת לימון, זרעי שומר ודבש.

3

מוסיפים גם יוגורט ומלח ומערבבים בעדינות.יוצקים לקערת הגשה, מוסיפים עלי נענע, מטפטפים שמן זית בנדיבות ומגישים.