מתכון

צ'ימיצ'ורי שסק

צ'ימיצ'ורי חריף-מתוק-חמצמץ שמוסיף עניין ופריכות לירקות צלויים או מנות בשר

509 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2022
צ'ימיצ'ורי שסק של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל
צ'ימיצ'ורי שסק של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים במעבד מזון בפולסים את כל המרכיבים, למעט השסק, למרקם גס. מוסיפים את השסק וממשיכים לטחון רק עד שהוא נטמע בתערובת.

2

מגישים את הקדירה עם הצ'ימיצ'ורי מעל או בצד. שומרים את שאריות הרוטב בצנצנת אטומה במקרר עד 3 ימים.