מתכון

ציפוי טראפלס קפה לדונאטס

הכנתם את המתכון של שף-קונדיטור מיכאל מצגר לפריז ברסט ומתחשק לכם להשקיע אפילו יותר? הגעתם למקום הנכון!

ספטמבר 2019
ציפוי טראפלס קפה לדונאטס של שף־קונדיטור מיכאל מצגר. צילום: אפרת ליכטנשטט
ציפוי טראפלס קפה לדונאטס של שף־קונדיטור מיכאל מצגר. צילום: אפרת ליכטנשטט

מתכון לפריז ברסט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים בקערה את השוקולד המריר. מרתיחים את השמנת המתוקה והאספרסו בסיר קטן, יוצקים על השוקולד ומערבבים היטב במטרף.

2

מוסיפים את הסמבוקה קפה וממשיכים לטרוף היטב עד להאחדה מלאה.

3

מוסיפים את החמאה וטורפים היטב עד ריכוך מלא ועד שהחמאה נבלעת במסה.

4

טובלים את הדונאטס בתערובת השוקולד ומניחים על תבנית מחוררת עד שהמסה מתקשה.