החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
1
שוטפים היטב את עלי המנגולד והקייל ומייבשים. חותכים את העלים מהגבעולים (משתמשים רק בעלים, ניתן להשתמש במקלות המנגולד למרק).
2
מערבבים בקערית את כל חומרי הציפוי לתערובת חלקה ואחידה.
3
יוצקים את תערובת הציפוי על העלים ומצפים אותם בעדינות. מנערים מעודפי הבלילה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מחלקים את העלים בין שני מגשים, כך שכל עלה ימוקם בנפרד, לא עורמים את העלים זה על זה.
4
מכניסים את המגשים לתנור שחומם ל-130-140 מעלות ומייבשים את העלים כ-30 דקות. מדי פעם הופכים ומזיזים את העלים כדי שייאפו בצורה אחידה (אם יש תוכנית טורבו, עדיף להשתמש בה כי אופים שני מגשים יחד).
5
מגישים כתוספת לסלט או למרק.