החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
מכינים את הצ'יפס (טיגון ראשון)
1
מחממים סיר או מטגנת עם שמן עמוק ל-120 מעלות (חצי חם). מטגנים אצבעות תפוחי אדמה בשמן כ-3 דקות בכמה מחזורים, תלוי בגודל הסיר, עד שהם מתחילים להתרכך אך בלי שישחימו. מוציאים בעזרת כף מחוררת, מעבירים לנייר סופג ומצננים לגמרי. שומרים את שמן הטיגון בסיר.
מטגנים שוב את הצ'יפס ומגישים
2
מחממים שוב את שמן הטיגון לחום גבוה ( 180 מעלות) ומטגנים את הצ'יפס בכמה מחזורים 5-3 דקות או עד להזהבה עמוקה. מוציאים עם כף מחוררת לנייר סופג.